0 votes
by (1.7k points)

Китайските сортове трюфели сега се отглеждат изкуствено и се изнасят по целия свят. Трюфелите главно са износ, добиват се между 300 и 500 тона. Трюфел продукти с намалени цениите се считат за най-ценните гъби и въпросът изобщо не е в техния хранителен състав, въпреки че гъбите са наистина вкусни. Диворастящите гъби са около 2-3 хил. Това пък е от икономическо значение, защото добивите от естествените гори спадат всяка година - за последния век около 100 пъти. А пък на другите хора, аз им записвах килограмите кой колко е набрал и се разплащах с тях. Доколкото знаем ти си ловец на трюфели. Относно довода на защитата за влошено здравословно състояние на обвиняемия, съдът смята, че естеството му е такова, че то само по себе си не може да е основание за промяна на мярката за неотклонение в по-лека. У. да извърши престъпление, като това произтича от тежестта на повдигнатите обвинения, както и от факта, че обвиняемият е бил осъждан 13 пъти досега. 1. Натрошете бисквитите на трохички, като ги сложите в торбичка и ги смачкате с точилка. Пловдивският апелативен съд потвърди определение на Окръжен съд - Пазарджик, с което е отказано изменение на мярката за неотклонение на Иван Лулчев от „задържане под стража" в по-лека такава.


Long exposure, single image. Иван Лулчев,Венцислав Думанов, Анастас Учкунов, Димитър Петков и Гергана Василева са петимата подсъдими, които са ощетили държавата с над 700 хиляди лева. В Окръжен съд Пазарджик днес продължи процесът срещу петимата обвинени за мащабни данъчни измами под прикритието на сделки с трюфели. Пострадалият е прегледан в шуменската болница, където му е установена фрактура на дясна подмишница. Оранжерията може да се използва за симулиране на метеорологични условия в региони, където климатът не позволява отглеждане на трюфели под дървета. Стартът на есенния панаир ще бъде даден на 20 септември от 18:00 часа в централната градска част на Угърчин, където ще бъде разположена и празничната сцена. Задачите ще се изпълняват за време, а победителят няма да бъде този, който е намерил най-много трюфели на брой, а този, на който общото количество гъби тежи най-много. Събраните доказателства сочат, че на територията на област Пазарджик и страната, подсъдимите, са използвали контролирани търговски дружества с профил на „липсващ търговец" и „буфер", чрез които по документи са стимулирали мними продажби и доставки на трюфели и гъби с цел формиране на данъчен кредит и неправомерно възстановяване на ДДС от държавния бюджет в особено големи размери. Второто обвинение е за използване на документи с невярно съдържание за търговия с гъби и трюфели, чрез които документи е получил от държавния бюджет парични суми в големи размери, като това е станало през периода от април 2021 г.

Infinite Ferns

Free photo delicious ice cream and cookies high angle Оттам ще продължат пеша по бул."България", като планират да затворят пътя от и за София. Забранява се изкупуването на незрели трюфели.Плантациите, които се използват за култивирани трюфели, трябва да са обозначени с табели с надпис „Забранено събирането на трюфели". Ограничени са и местата, от които могат да бъдат събирани трюфелите - това е забранено в защитените територии, резерватите и базите за развъждане на дивеч. Ако през това време някое куче подуши отровеното място, то или умира, или се парализира. Трюфели". Ежегодно то събира най-върлите търсачи на трюфели, които си партнират с домашните си кучета. 5. Поместите трюфели шоколадные на 30 минут в холодильник (или до тех пор, пока они не застынут). И изрази становище, че тази характеристика на дейността сочи съвсем реална опасност да продължи нейното извършване или да извърши престъпление, за да я прикрие, или да укрие себе си предвид очакваното наказание. Нещо повече, налице са случай, видно от които, че някои от служителите на Изпълнителна агенция по горите толерират този начин на окрупняване и се създават условия за монопол в тази дейност.


Събират се доказателства и за съпричастност към престъпната дейност и на други лица. "В момента Законът за горите не е пригоден за нашата дейност.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to QNA BUDDY, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
...