0 votes
by (560 points)
image

Гъба РЕЙШИ (Ганодерма) - Ползи и Кои са нейните основни качества Имаше почерпка със сандвичи с трюфели, бонбони с трюфели и чаша бяло вино. Е, как да се размножават тези гъби и трюфели, които растат в България, ние сме научили. Около трюфел много легенди - на вкус, че тя успява да намери само на вашите любими и много други. В малка тенджера слагаме зехтина, нарязания лук и чесън, пилешкия бульон и половината от нарязания трюфел. Мнозина смятат пудела за необичаен избор, когато става въпрос за търсене на трюфели, но не се заблуждавайте, това куче е много повече от просто красив домашен любимец, който да разхождате. Трюфели размножават доста необичаен начин за гъбите. Трюфели са два вида - замразени черни и бели трюфели и бели. Трюфели през цялата година се събират, но през есента и особено зимата цената е по-висока, защото е по-трудно за вадене. 4) Установено е, че както трюфелите, така и гъбите имат способности за понижаване на холестерола, кръвната захар и хепатопротективни (предотвратява увреждане на черния дроб). При последвали претърсвания в имотите му са открити още над 200 000 лева в брой, както и няколко луксозни лимузини на стойност почти 1 млн.


Разпробиваш няколко отвора почваш да му го мяташ на къси разстояния и го учиш да ти го носи, след като има напредък увеличаваш разстоянието и чак тогава може да се пробваш. Ако живееш в апартамент ще ти е трудно в смисъл да намериш поляна където може да го пускаш да търси "яйцето" без да има какво да го разсейва кучета, хора, деца, а и трябва да е на близо да не биеш всеки ден по 20-30км път до полянка или горичка. Друг въпрос. Гъбата е много трудно да се намери, така че жителите на дадена област често не знаят какво богатство може да бъде намерена на техните земи. В допълнение към звездна техния профил на хранителни вещества, трюфели могат да имат антимикробни свойства, които могат да помогнат за намаляване на растежа на специфични щамове на бактерии. Трюфел се счита за божи дар за гурме, което представлява най-скъпата гъба в света.


Трюфел расте в региона на Близкия Волга. Трюфел расте в земята, са сравнително плитки - 15-20 см. Така трюфел (гъбички) в България, където расте? От семената гъбички са под земята, нито вятър, нито вода да получите и повече някъде, че няма да бъде в състояние да се движат. Имам опит с кучета макар и да не е за ловни цели или такива за трюфели. Тези животни обичат гъбите, дори в дивата природа ги изваждат изпод корените, за да пируват. Дали е приятна, не мога да кажа - зависи от индивидуалните възприятия. Въпреки това, трюфел - не е само сладост. Въпреки това, намирането на този безценен гъби (и защо е толкова е, научаваме по-късно) може да бъде в България. Този последен инвестиционен кръг ще позволи на компанията да продължи да реализира визията си и да създаде модерно земеделие с трюфели, богато на ноу-хау в партньорство с местни фермери, казва съоснователят и изпълнителен директор на Ilsar Нимрод Табенкин.


Този начин обаче води до разрушаване на микоризата и трюфелното находище приключва бързо. Неговият сподвижник Иван Лулчев дори не е привлечен като обвиняем, макар по документи да се води собственик на имота в село Мало Конаре, приютил нелегалната оранжерия за марихуана. Най-добре е, почистени от пръстта, да се поставят в кварцов пясък в чиста кутия или стъклен буркан. Може да се поставят и в съд с ориз, макар че така губят част от влагата и аромата си. Много е важно да се поставят в нещо, което отнема влагата, която отделят. Докато бялото и черното може да са най-често търсените, има и други видове, които хората ловуват. Трюфелите растат от 100 до 1000 м надморска височина, но най-често от 200 до 400 м н.в. Трюфелите се срещат в цяла България. Не може цяла седмица да седят вързани и само в Събота или Неделя да ги водиш по тоя начин затъпяват и стават лигави.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to QNA BUDDY, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
...