0 votes
by (560 points)

Росен Георгиев - председател на сдружението на берачите на трюфели в община Долни чифлик, Варненска област и членове на сдружението, се срещнаха с директора на Горското стопанство в Старо Оряхово, за да обсъдят ограниченията, които са им поставени за бране в района на държавното ловно стопанство „Шерба", които им налагат да извършват тази дейност извън 10-километрова зона около стопанството. Те се радват и на вниманието на хората като домашни любимци. Особено внимание трябва да се обърне на района, тъй като именно почвата определя тона на целия процес. Има хора, които без кучета прекопават горния слой на почвата навсякъде, без след това да заравят. Трюфелът е една от най-известните храни, които несъмнено съществуват в света. 1Извадете маслото от хладилника и го оставете да омекне. Ето защо, ако овладеете правилната технология за отглеждане на трюфели и създадете оптимални условия за отглеждането на тези гъби, наистина можете да забогатеете. Трюфелите са шоколадови сладкиши с размер на бонбон, направени от ганаш - смес от разтопен шоколад и затоплена сметана - охладени до стегнатост, оваляни и покрити с шоколад, какао на прах или ядки. Изсипете горещата сметана върху нарязания шоколад и разбъркайте, за да се смесят, след което оставете сметаната да разтопи шоколада. 2. Загрейте сметаната в микровълновата.


Whole and Sliced Tomato Ако това се случи и вече сте добавили сметаната, поставете сместа в микровълновата. Винаги може да загреете сметаната на котлона, но няколко минути в микровълновата ще я нагреят достатъчно, за да разтопи шоколада. 2Междувременно разтопете шоколада на водна баня. 1. Нарежете на ситно шоколада - назъбеният нож ще направи това бързо и ефективно. За тях се плаща минимална такса - няколко стотинки на килограм. След тях обаче нищо не вирее, защото те буквално унищожават находищата на гъбите. По този начин това може да бъде мощно средство за пробиване на стари (отрицателни) модели. Този град отдавна е признат за център на този оригинален продукт - гъби бели трюфели, които привличат всички гастрономи и ценители от цял свят. Трябва да се почисти от корени, камъни, за да се осигури нормално ниво на киселинност и наличие на необходимите микроелементи. Потърсете висококачествен шоколад в диапазона от 60 до 70% съдържание на какао. Те могат също така да се приготвят на пара за няколко минути или да се задушат набързо във вино. По това време в Европа е забранено да се добиват. По отношение на данъците към държавата на база на нашия доход плащаме 6% от печалбата. Нарежете на ситно шоколада. Покрийте шоколада със сметаната.

трюфел борчи в Сливенския балкан

Друга възможност е да загреете сметаната на слаб огън в малка тенджерка на котлона. 4. Разбийте сметаната и шоколада заедно, докато се получи гладка смес. 3. Покрийте шоколада от сметаната, за да се разтопи. Тази супер лесна рецепта за кокосов трюфел има само 3 съставки и отнема по-малко от 10 минути за приготвяне. "Сега е сезонът на замразени черни и бели трюфелия трюфел - разказва гъбарката. В ресторанта ми редовно идва гост, който е измерил коя ястие с трюфел е имал повече и го е взел. Оригинален ястие намери трюфели в шампанско. Изнасилени или нарязани на тънки филийки непосредствено преди сервиране, пресни сурови трюфели могат да се ядат и върху филийка хляб със осолено масло, полято със зехтин, за да придружат салата, в сирене или с миди. 5Оформете на топки с диаметър около 2-3 cm, замразени черни и бели трюфели оваляйте в какаото и се насладете. Този начин според воеводите е чрез използване на обучено куче, което посочва мястото, където се намира трюфел, и само около точката, където то е започнало да рови, трябва да се използва малка лопатка за вадене на трюфели. Разбира се, Tuber Magnatum pico южните райони на Русия се считат за оптимални. Става дума за Северна България, най-вече в градовете Русе, Варна, Разград.


Той най-вече се консумира в паста- споделя шеф Иван Манчев. "Търсачите са доста и са изключително некоректни - споделя Чокова. "Те са вид гъби и е естествено, че се влияят от дъждовете в положителна насока", споделя дългогодишната гъбарка Теодора Чокова, предаде "168 часа". Форма. Използвайте лъжичка за бисквитки, за да загребвате порции от плодов кейк от 1 супена лъжица и използвайте ръцете си, за да оформите натрошения плодов кейк на топки. Освен това ще допринесе и завъждането на външни паразити.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to QNA BUDDY, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
...