0 votes
by (1.6k points)

setas de trufa - трюфели пазарджик fotografías e imágenes de stock Себе си като казват австралийците, че въпреки че този метод на отглеждане на трюфели скъпи, но като се има предвид цената на гъби, трюфели доста okupaetsya.Vyraschivanie се среща в няколко етапа. За успешното отглеждане на трюфели нужда варовик чакъл почва и доста топъл климат. За шест месеца престъпната дейност е достигнала 50 млн. За хектар не трябва да бъде повече от 500 дървета, така че площадката се извършва съгласно схема 5x4 м в. Ако някое дете се отнася по този начин с него, кучето ще се опита да се измъкне от ръцете му и после ще го избягва. Имайте предвид, че ако отглеждате кучето навън, ще трябва да полагате повече усилия за неговия външен вид. Както стана ясно вече, представителите на тази порода са известни като кучета за трюфели, така че ако имате възможност да водите кучето в гората, то ще се чувства полезно. Палето много бързо се привързва към господаря си и обожава да бъде поощрявано от него. Можете да съхранявате трюфел в хладилник за не повече от 10 дни, но с правилния подход срокът на годност може лесно да бъде увеличен до един месец. Почва преди засаждане на млади дръвчета, за да оплоди не е необходимо, тъй като този процес може да доведе до смърт mitseliya.V по време на кацане се грижи за корена sistemu.Vo се, че всички дупки, които са засадени млади дъбове, които трябва да добавите малко вода, поръсете почвата отново polit.V внимателно процес расте уверете се, че няма пукнатини са се образували в почвата.


Изберете терени, в които сте почти напълно сигурни, че има трюфели, не го водете просто ей така за разходка в район без никаква надежда, в противен случай рискувате да заблудите кучето, водейки го на места, в които няма от неговия любим аромат. Все пак никога не е късно ловните им инстинкти пак да се пробудят. Въпреки пухкава си космена покривка лагото романьоло не е сред кучетата, които отделят много хвърчащи косми у дома, така че е подходящ любимец дори за хората, страдащи от алергии. Спазването на прости правила обаче значително ще увеличи показателите за добив. Причината е, че те са заплашвани с убийство, ако дадат каквито и да е данни на полицията и прокуратурата. Ако всички изисквания са изпълнени, мицелият свиква и след това кълновете могат да бъдат засадени в детската градина. XIX век, след дълго в резултат на различни агрономически експерименти, когато вместо грозде филоксерата епидемия, която пострада, решили да расте duby.Zheludi с дъбове, засадени смесени с почва, взета от местата, където prorostali трюфели. 20 пъти по-малко, само на 100 м Във Франция има фирма за производство на разсад микоризал, които са оборудвани със специални съоръжения .; във връзка с това, във Франция и в други страни, които произвеждат трюфели, че не е необходимо да пренася природен мицел.


По принцип гъбички отгледани чрез трансплантиране разсад от различни дървесни видове, с мицел разработен трюфели.Изборът на място и съответните климатични условия, това е много важно за трюфел. По този начин, благодарение на гъбичките, кореноплодите получават повече влага и ще бъдат под надеждна защита от вредни микроорганизми. По ирония на съдбата, разследващ полицай по случая на Хавальов е Таня Кацарова - сестра на същия този екс районен прокурор на Пазарджик Георги Кацаров. Наблюдаващият прокурор по дело Живко Пенев съобщи, че са извършени над 20 претърсвания и обиски в офиси, разпитани са над 50 свидетели, възложени са експертизи. По-евтиният вид - черни и бели свежи трюфелият трюфел, на пазара се предлага за около и над 200 долара. Според позицията, натоварването с плащането на патентен данък и съпътстващите го други разходи ще обезсмисли извършването на въпросните дейности и ще остави хиляди изхранващи се от този вид дейност без прехрана, а това са предимно лица от райони с трайна безработица. Според запознати, култивираното отглеждане на трюфели може да замени успешно отглеждането на тютюн, както и печалбата от него в много райони на страната.


Почвата трябва да бъде постоянно мокра, така че в оранжерията се инсталира автоматична напоителна система. Това неговото качество е много ценно, тъй като позволява да животното да бъде отглеждано и от неопитни стопани. В бъдеще (5 години) на хектар може да съберете до 20 кг. 47 години и В.Д.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to QNA BUDDY, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
...