0 votes
by (120 points)

Als u op de optie PDF maken klikt, kunt u zoveel Word-documenten selecteren als u wilt. Als je vervolgens onderaan op COMPRESS klikt, is het programma binnen een paar minuten klaar en is het nieuwe bestand direct te gebruiken. Alles wordt nu erg handig,omdat je nu PDF naar PowerPoint kunt converteren op Android, waarna je decontent van de PDF kunt gebruiken voor je PPT presentatie en apps kuntgebruiken voor het aanpassen van je PPT zelfs wanneer je niet op kantoor bent.En een mobiele telefoon meenemen is gewoon veel handiger dan steeds een laptopte moeten meedragen. Soms, wanneer we zoeken naar informatie in een PDF in vreemde talen, moeten we de PDF mogelijk vertalen naar het Engels of een andere moedertaal. Zijn grootste kracht is dat het het hele proces van het maken, bewerken en converteren van PDF's naar andere formaten zeer eenvoudig kan maken. Gebruikers die elk apparaat gebruiken, hebben toegang tot EasePDF voor het vrijelijk online samenvoegen van PDF's. U kunt PDF-bestanden bewerken via sommige PDF-editors, zoals EasePDF , Smallpdf, Adobe Acrobat, enz. Daarnaast kunt u PDF-bestanden ook converteren naar andere formaten. Als je andere tips, ervaringen of suggesties voor verbetering hebt, deel deze dan gerust met ons. Bovendien is het compatibel met Windows, Mac en Linux, waardoor het ideaal is voor elke gebruiker.


Voor elke methode laten we u gedetailleerde eenvoudige stappen zien die iedereen in een paar minuten kan oppikken. Als u niet zeker bent over de inhoud van elke PDF-pagina, klik dan gewoon om ze te vergroten. Het maakt niet uit of u hier PDF-bestanden wilt reorganiseren, roteren, verwijderen of samenvoegen, u kunt binnen enkele minuten een expert worden. Wanneer u een PDF-productie uitvoert, opent u deze en vindt u enkele pagina's ondersteboven. Wanneer u echter een pdf met afbeeldingen, tabellen of grafieken opent met Google Docs, worden deze elementen niet goed weergegeven. Papieren documenten scan je in met de Android-camera, waarna je deze als afbeelding of als PDF kunt bewaren of versturen. Dit betekent dat als u een Mac gebruikt, u uw bestanden gratis naar PDF kunt converteren vanaf elk afdrukbaar document zonder dat u dat hoeft te doen download apps extra internet. Stap 1: Download PC Repair & Optimizer Tool (Windows 10, 8, 7, XP, Vista - Microsoft Gold Certified). Download de beste PDF-hersteltool en installeer deze op uw pc. In het volgende zult u weten hoe u deze krachtige PDF-fusie kunt gebruiken om pdf-bestanden te combineren zonder acrobaat. Door de bovenstaande introductie kunt u duidelijk zien hoe eenvoudig en handig het is om EasePDF Online PDF Merger te gebruiken om PDF-bestanden samen te voegen.


Vergeleken met Adobe Reader integreert het meer handige tools en kunt u ze gebruiken om uw PDF-bestanden rechtstreeks te bewerken zonder verder te downloaden. Stap 1. Klik op het tabblad "Extra" om een lijst met hulpprogramma's voor het bewerken van PDF's te openen en selecteer vervolgens "Bestanden combineren". Stap 4. De samengevoegde PDF wordt automatisch geopend in Adobe Reader. Daarom raden we u ten zeerste aan de doel- PDF naar Word te converteren voordat u deze naar Google Docs uploadt. Zo krachtig als Google Docs bekend is, realiseren veel gebruikers zich misschien niet dat het kan worden gebruikt om PDF en andere documenten te vertalen. U kunt PDF vertalen met Microsoft Word, Google Translate, Google Docs en DocTranslator . Mocht u toch nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op . Maar we kunnen ons registreren via Adobe PDF Reader voor een gratis proefperiode van 7 dagen. PDF moet converteren. We hoeven ons dus geen zorgen te maken dat we dit artikel later terugvinden.


Nadat u de PDF naar uw vertrouwde taal heeft vertaald, kunt u in een PDF zoeken naar woorden of onderwerpen . Naast het openen van ZIP-archieven ondersteunt WinRAR een grote verscheidenheid aan archiefformaten, waardoor het een veelzijdige optie is. Ga ten slotte naar de optie "Bestand" in de linkerbovenhoek en kies "Opslaan als" om het op uw computer op te slaan. De hoofdinterface bevat de opties voor Boekenplank, Recente boeken en de optie om snel naar een PDF-bestand in de bibliotheek te zoeken. Stap 1. Klik op "PDF samenvoegen" in de hoofdinterface of werkbalk. Stap 3. Als je alle PDF-bestanden die je wilt samenvoegen hebt geüpload, kun je de volgorde van elk bestand als eenheid aanpassen. Stap 3. Hetzelfde als wat u doet om PDF-bestanden samen te voegen in Adobe Reader, als u twee of meer PDF-pagina's in elk PDF-bestand hebt, kunt u de volgorde aanpassen of PDF-pagina's verwijderen vóór het definitieve combinatieproces door eenvoudig te klikken en te slepen. Stap 2. Adobe leidt u naar een prijspagina van Adobe Acrobat Pro DC. Houd er rekening mee dat de tool "PDF samenvoegen" alleen beschikbaar is in Adobe Acrobat Pro DC, een betaalde service. Adobe Acrobat DC, ook ontwikkeld door Adobe, is een suite van PDF-verwerkingssoftware die kan worden gebruikt om PDF-documenten te lezen, bewerken, beheren en delen.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to QNA BUDDY, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
...