0 votes
by (480 points)

Отглеждане и изкупуване. ღ Ферма за трюфели. Френските сладкари остават законодатели за модата и вкуса на шоколадовите трюфели и днес, когато тези деликатесни сладкарски изделия се произвеждат в повече от 20 страни по света. Наша основна цел е да доставим на нашите клиенти, висококачествени пресни и ароматни черни и бели трюфели. Ето защо днес искам да споделя с вас тази рецепта за шоколадови бонбони o кокосови и бели шоколадови трюфели. Вкусни кокосови шоколади, за да се Събиране на трюфелисладите на Коледа или друг специален повод. Френският трюфел се прави от прясна сметата и шоколад, след това се овалва в какао или смлени орехи. Проверка на почвата. Проверете почвата с 10 % разтвор на солна киселина като капнете една-две капки върху почвата; първо на повърхностния слой, а след това и на 15 до 20 см. 4. От охладената смес оформете топчета с диаметър около 2,5 см. • Брашното и нишестето се пресяват и се прибавят внимателно към жълтъчната смес. Европейският трюфел се произвежда на основата на сироп и смес от какао на прах, сухо мляко, мазнини и подобрители за създаване на маслена емулсия. Легендите за събирачите на трюфели са многобройни и често се разказват от самите тях.Носят се слухове за древни карти и календари, изписани от прочути майстори на трюфели, в които са отбелязани местата, където са открити, и датите на появата им.


Free vector hand drawn easter instagram stories collection Две психеделични вещества се използват най-често за микродозиране: LSD (диетиламид на лизергиновата киселина) и псилоцибин, психоактивното вещество, което се съдържа в определени видове гъби, често наричани магически гъби. В ганаша често се прибавят различни вкусови добавки, включително и алкохолни напитки - коняк, ром, ликьор. Това означава, че за да се разчита на плодова продукция от лешник от определен сорт, използваният за заразяване посадъчен материал трябва да е сертифициран микроразмножен. Това време е достатъчно, за да се запечата месото отвън, а вътрешността остава розова и много крехка. Не трябва да се слага наведнъж, защото може да изгори шоколада. Не е тайна, че шоколадовите трюфели са едни от най-фините и изтънчени шоколадови десерти, традиционно създавани от шоколадов ганаш (крем от разтопен шоколад и затоплена сметана), към който могат да бъдат добавени различни есенции, карамел, маршмелоу, нуга крем, ликьор, плодове, шоколадов чипс или люспи, ядки и др., глазура и какао на прах. Разбъркайте добре с помощта на лъжица или шпатула. Шоколадовите трюфели радват човешките сетива още от средата на ХІХ век. Ще се забавлявате да ги приготвяте и ще ви харесва да ги ядете още повече. Шоколадови трюфели с ром - Това е рецепта с алкохол, така че в този случай е по-добре децата да не ги приемат.


Това е най-доброто време за приготвяне на сладкиши с най-много малки от къщата. Така ще могат да се санкционират и недобросъвестните събирачи на трюфели, които унищожават находищата. Към него се прибавят сметаната и прясното мляко, хомогенизира се чрез разбъркване с дървена лъжица. Разбитите яйца сложете в тиган и като започнат да стягат, добавете сметаната. Разтопете тъмния и млечния шоколад за покритие в отделни купи, като използвате предпочитания от вас метод (в микровълнова фурна или разтопяване на водна баня). Избрал им яйцевидна форма, с шоколадова глазура и сърцевина от тъмен или млечен шоколад, разбъркан със сметана или кокосово масло. Вместо в шоколадова глазура се овалва в настъргани сурови ядки или какао на прах. Поставят се в хартиени кошнички или тарелка от кутия шоколадови бонбони, и се изчаква да се стегне кувертюра. Оставете да престои за минута, за да омекне шоколадът, след това разбъркайте, докато шоколадът се разтопи напълно и сместа стане гладка и лъскава. Повторете толкова пъти, колкото е необходимо, докато шоколадът се разтопи напълно. • Жълтъците се смесват с останалата захар и се разбиват на крем, докато не побелее сместа.


• Накрая се прибавят и белтъците (на 3 пъти) и се разбиват внимателно. • Белтъците се разбиват с 1/3 ч. Добива се трудно, благодарение на специално обучени прасета или кучета, които долавят аромата на подземните гъби. Накълцайте бисквитките за вафли на ръка или с помощта на чопър. СЪДЪТ ПРИСТЪПИ към разпит на свидетеля К.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to QNA BUDDY, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
...