0 votes
by (120 points)

Цената на пътуването започва от 990 бата (2000 рубли). Таксата за тях е два пъти повече от 20 бата (40 рубли). Чисто, уютно, световното по щанги в патая спокойно. Чужденците имат право да останат на територията на военната база (и съответно на плажа) само до 18:00 - те таксуват 100 бата на човек за влизане. Плажът също е доста добър - чист, уютен, спретнат, има чадъри и хамаци, всичко е добре поддържано. Този начин на придвижване в града е безопасен и бърз. Този плаж е добра алтернатива на Koh Larn - особено ако живеете в южната част на Патая и разполагате със собствен транспорт. В коментарите можете да задавате въпроси и да оставяте отзиви за вашето посещение в Патая. Почивките на плажа Wongamat обикновено струват повече от почивките в други райони на Патая. През декември улиците, кафенетата, баровете и магазините на Патая са украсени в празничен стил. Автобусите тръгват от различни гари в Банкок и пристигат в Патая на автогара Патая (адрес: Thanon Pattaya Nuea, Muang Pattaya, Amphoe Bang Lamung, Chang Wat Chon Buri 20150, Тайланд). Grand световното по щанги в патая Bella Hotel Pattaya е идеален както за семейни туристи, If you have any concerns pertaining to the place and how to use световното по щанги в патая, световното по щанги в патая you can get hold of us at our own web site. така и за пътуващи по работа. Sea Breeze Jomtien Resort е атрактивен курортен хотел, разположен в района на Джомтиен в Патая. Когато избирате обиколка, струва си да вземете предвид района, в който се намира хотелът, както и какъв вид ваканция ви интересува: тиха семейна ваканция или посещение на нощен живот.

След това пътникът слиза от автомобила, заобикаля го от лявата страна и плаща на водача. След плащане билет до патаяът ще ви бъде изпратен по имейл. Платете допълнително 300 бата и те ще ви покажат кабаретно шоу и ще ви нахранят с вечеря. Ако харесвате атмосферата на шумни тълпи и празненства, тогава улица Волкин определено ще ви хареса. Тук свършва популярната улица Волкин. Тук тези, които нямат възможност да пътуват или просто ги мързи да го направят, могат бързо да се запознаят с всички значими архитектурни чудеса на нашата планета. Можете дори да вземете уроци по медитация тук. Обикновено те предлагат и спирка в столицата на Тайланд за 1-2 дни за разглеждане на забележителности. Популярни видове транспорт в Тайланд са автобуси и микробуси. Цената на автобусен билет е 150-350 бата (300-700 рубли), пътуването отнема 2-3 часа. Централният плаж и главният централен плажен път в Патая - Beach Road - се превръщат в пешеходна зона. Мога да прекарам 30 дни в Патая при бюджет на Пукет от 15 дни. Пътуването от Пукет до Патая отнема 13-15 часа. Първият път, когато отидох в Патая на турне като цяло, за да се запозная, беше нормално.

image

За първи път бях на почивка в Патая, преди това бях в Краби, Пукет и Самуи. Совалките се движат от 4:30 сутринта до 20:30 часа на всеки 20 минути. Можете също така да се разходите до редовните спирки на songthaew срещу 10 бата. Също така, според моята традиция, ще ви разкажа за характеристиките на този плаж в Патая, билет до патая за неговата инфраструктура, хотели наблизо и ще споделя карта на всички плажове на курорта. Често срещани са и мотоциклетните таксита. Те чакат туристите в близост до плажове, магазини, с какво е известна патая ресторанти. Колкото по-висока е категорията на хотела, толкова по-разнообразна ще бъде новогодишната вечеря и програма. Повечето хотели организират новогодишна вечеря за своите гости. Автобусите тръгват от различни гари, както и от летище Suvarnabhumi. Туристическата зона на северната част завършва в хотел Garden Sea View, на практика няма хотели на север по крайбрежието на хотелите, започва риболовно селище. Ако поръчате на стелажи на втория етаж на летището (зона за пристигане), тогава цената ще бъде около 2500-3000 бата. Datches за пътуване в града фиксирани - 10 бата (20 рубли). Но в хангара истинският снежен свят, подобен на леден град в руските градове за Нова година. Както домакинята на баровете, така и много почиващи се обличат в червените шапки на Дядо Коледа и весело празнуват новата година.

Празнуването на Нова година на плажа е забавна версия на празник на открито. За тези, които искат да танцуват на DJ миксове ви очакват Jalwa club, Leela club, Insomnia и Mixx Discotheque. По правило всички пътуват в трета класа, така че можете да изучавате живота и обичаите на обикновените тайландци, както и техните кулинарни предпочитания. Как да стигнете до там: водният парк се намира по протежение на магистрала Sukhumvit, близо до плажа Bang Sare.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to QNA BUDDY, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
...