0 votes
by (560 points)

Има ли трюфели в България? Отиваме ли на избори? Изработен от най-качествената неръждаема стомана и остър като бръснач, дълготраен ръб на острието. Професионален и остър нож, който може да разреже перфектно дори и най-твърдите трюфели! Специалисти казват, че дори и в плантациите е добре това дастана с помощта на обучени кучета. И това е един от признаците, че реколтата е готова за събиране. От опит знаем, че една от най-големите спънки при всяка диета е забраната на сладкото, затова днес сме ви приготвили бърза рецепта за трюфели. Най-хубавото е, че съдържат малко въглехидрати, а това ги прави режимни при кето диета или друг нисковъглехидратен хранителен план. Хората не могат да усетят миризмата на заровени сушени трюфели и гъби, но това не е така за много животни. Целта на добавянето на вода е да се образува каша. Важно условие е овошките да не се поливат с вода от "ВиК" системата заради наличието на хлор.


Препоръчва се вода от кладенец или от река, която протича край плантацията. Показанията, които тя дала, били така вещо оформени, че се създава подозрението, че са предварително изготвени от специалист, след което само подписани от съпругата. Много е важно през годините тревата наоколо да се коси, сред фиданките с трюфели да не се засаждат други култури, които пречат на развитието им. 5.12.2022 г. Второто обвинение е за използване на документи с невярно съдържание за търговия с гъби и трюфели, чрез които документи е получил от държавния бюджет парични суми в големи размери, като това е станало през периода от април 2021 г. Понякога този тип се нарича „златен тоскански трюфел", цената му е същата като тази на златно кюлче със същото тегло. Припомняме, че на 15 декември магистрарите наложиха същата мярка за Иван Лулчев и Венцислав Думанов, другите обвинени в пране на пари и управление на престъпна група за данъчни измами. Първото е за участие в организирана престъпна група, създадена с цел да извършва пране на пари, която е действала през периода от януари 2020 г. Според задържаният 47-годишен Лулчев, който според държавното обвинение е ръководил цялата дейност повече от две години, отрича да е замесен в подобни схеми и смята, че в дъното на екшъна през последните дни е бившата му.


sofia ■ Комплект за две кучета- 72 лв. У нас от природата се берат над 100 тона трюфели на година, но на българския пазар остават не повече от 5%. Най-скъпият сорт е Tuber-magnatum или бял трюфел, като цената му стига до 10 000 лв. С невероятно високата си цена от до 18 000 лв. Идеята за модерната култура е заимствана от румънски фермери, които вече са засадили градини с екзотичната порода лешници. Жълъдите бяха събрани от дърветата, под които бяха открити гъби в дивата природа. Апелативните съдии прецениха, че от разпитите на свидетели и веществените доказателства и документи, събрани в 26 тома, правилно първоинстанционният Окръжен съд - Пазарджик е приел, че има данни за наличие на обосновано подозрение за съпричастност на Учкунов към обвиненията, които са му повдигнати. Такъв е случаят с Тихомир и Даниела Панайотови от тутраканското село Старо село, които ще се грижат за 150 лешникови дръвчета със заразена с летен черен трюфел коренова система.


В градината в Старо село засега са засадени 150 дървета, но стопаните имат намерение да разширят площите.Очаква се първата реколта от ядки да излезе на пазара след 3 години, а добивът на трюфели да стартира след 5 години. Съмненията са, че преди това парите са изнесени тайно от България и че става въпрос за препиране на мръсни капитали от трафик на дрога. При засаждането им на дълбочина 25-30 см фиданките се поливат, след това мястото се третира единствено с варовик. 43 см, докато женската достига до 42 см. 4. От едно парче тесто се разточва кръг с диаметър 30-35 см, върху него се слага сос от сметана, чесън и паста от трюфели, парчетата моцарела се разпределят равномерно по повърхността. Николета Симон, представител на румънска фирма, която предлага разсада: "Това са фиданки от лешник, чиито корени са заразени с мицела на летен черен трюфел.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to QNA BUDDY, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
...