0 votes
by (560 points)

Векове наред той е използвал екипировката си: чифт здрави ботуши, тояга, подходяща за изтръгване на храсти и храсталаци, малка лопата за разкопаване на трюфели, без да се нарани, и специално яке с много дълбоки джобове, в които да съхранява събраните трюфели и късчета храна за работливия си помощник при всяко намиране на трюфел. По-късно обаче започват да обучават кучета специално за тази цел. Наскоро, когато снегът още не беше се стопил, при разходка в гората до едно от дърветата Бобан започна усилено да дълбае в снега, а после в земята. Така общото качество на българския трюфел пада значително, защото ресторантите получават гъби, които нямат нужните вкусови качества, и съответно не са готови да плащат добри суми. Този процес запазва вкуса и структурата на тези високо ценени гъби, като позволява да се насладите на прясно замразени трюфели през цялата година. Държим на качеството изключително, за да Ви поднесем трюфели и диворастящи гъби на които можете да се доверите и насладите.

За трюфели с Макс | Първо видео ''Сезон 2024''

И следвайки тази максима имаме удоволствието да Ви представим най-добрите и качествени трюфели, трюфел продукти както и диворастящи гъби (манатарки, пачи крак и др), хайвер(хайвер от есетра, хайвер от белуга които ще разтърсят Вашия вкус и ще Ви провокират да откриете и вкусите нови аромати и съставки. Не е чудно, че толкова много хора питат къде в България могат да намерят бели трюфели. „Има доста хора които се препитават само с това. Заради добрите доходи, често напълно неподготвени хора се пробват и унищожават местообитанията на трюфелите. Лидерът на групата е 47-годишен мъж от Пазарджик, неосъждан, но с криминални регистрации. Управителният съвет се избира за мандат от 3 ( три ) години. Историите за забележителни търсачи изобилстват във всеки град и регион, а техните космати спътници винаги се споменават редом с имената им. Но по-важното е, че именно през нощта техните кучешки спътници са в най-добра форма, подпомагани от мъглата, която заглушава звука и закрива обектите.


Newari Illustration art culture design illustration illustrator nepal nepali newar vector Но за да стане това, е необходимо кучето да бъде добре тренирано, тъй като няма определена порода, при която да има инстинкт за търсене на трюфели. Той трябва също така да е наясно кога растат трюфелите, кои са дърветата и местата, където могат да бъдат намерени, как да ги извлича и как да инструктира кучето. Откакто е започнал да издирва трюфели с кучето си, този сезон, той е открил само около 500 грама трюфели, но се надява да открие още гъби. Успехът му носи не само финансова награда, но и известност, както и мистериозни истории. Този вид трюфел не се счита за твърде ценен. Трюфелите се почистват внимателно, с чиста четка за зъби, под студена вода. Трюфелите най-добре се запазват ако се увият в слой от абсорбираща хартия, и да се поставят в затворен стъклен или пластмасов контейнер в хладилника. Това кара водата, осигурена от напояване или дъжд, да овлажнява горния слой на земята, без изобщо да го наводнява, тъй като по-голямата част от него продължава да се спуска надолу. Това е най-скъпият вид трюфелиСвежи бели трюфели&n.. Това е най-скъпият вид трюфелиЕкстра качество пресни бе.. Това съобщиха от окръжна прокуратура Пловдив. За изминалите години на устойчиво развитие, ние достигнахме световните стандарти и успешно доставяме на най-взискателните премиум клиенти от Западна Европа, САЩ, Япония и Сингапур.


Освен интернет продажбите, ние осигуряваме доставки и на много други трюфел компании в повече от 10 страни. Ние сме се доверили на ЕКОНТ Експрес ООД за обслужване на нашите доставки. Фирмата "Еуро & Конт" ООД гр. Наличието на трюфели зависи от разположението на определени видове дървета. Изкупуваме и продаваме всички видове трюфели! Ловът на трюфели в Италия е традиция през последните 160 години. Световното производство на този сорт е концентрирано в Испания, Италия и Франция, там се произвеждат около 90% от Tuber Melanosporum. T. magnatum или с черна - T. melanosporum. Ние доставяме нашите пресни или замразени трюфели в специални висококачествени хладилни кутии с допълнителни охладители за контрол на температурата. Насладете се на пресни трюфели през цялата година - поръчайте шоково замразени трюфели сега!

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to QNA BUDDY, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
...