0 votes
by (1.5k points)

ДОМАШНИ БОНБОНИ - … Ловците на трюфели ги търсят от есента до зимата с помощта на обучени кучета в тези гористи гори. Тъй като в миналото тези кучета са били използвани за лов на пернати, когато около тях има кокошки и пуйки или други птици, не трябва да бъдат оставяни без надзор. Тези пет ловни породи кучета са едни от най-добрите ловци на ценните гъби, но все пак е важно вие да ги обучите да правят това и да намират трюфелите. Насладете се на креативни, лесни за приготвяне ястия, които включват ароматните земни нотки на трюфелите - от супи и ризото до паста и десерти - за луксозно, гурме изживяване. Едно от първите неща, с които светът свързва Белгия, разбира се, е шоколадът. Всъщност, открихме няколко шоколадови дестинации, които си заслужава да се включат във ваканционните ви планове. Като търговец на едро на трюфели, ние сме си поставили задачата да ви очароваме с нашите продукти и да ви гарантираме специален вид кулинарно удоволствие. Не знаем за вас, но ние сме заклети шокохолици - толкова сме зависими от сладкото изкушение, че поне веднъж седмично правим сериозни компромиси и с най-строгата си диета. Прави впечатление, че за Германия сме изпратили малко над 16 тона, на стойност 1,2 млн.


image Най-големи количества сме изнесли за Италия - 183 тона на стойност 6,6 млн. Изнесли сме 183 тона за осемте месеца на 2020 г. Лека по лека, следващата стъпка е да помогнете на кученцето ви да свикне с хората и най-вече със вас, ако вие ще бъдете основния му водач по времето, когато сте на лов. Той е с изключително качество и благодарение на внимателната му обработка на дехидратиране, е осигурен дълъг срок на съхранение, запазвайки аромата му. Този трюфел се използва за готвене, тъй като най-дълго запазва аромата си и може да се съхранява изсушен. Във всяко топче се прави вдлъбнатинка, в която се слага пълнеж и се закрива, за да не се вижда. В Брюксел има и Музеи на шоколада, както и много изложби, посветени на изкуството да се прави този десерт. Италия успява да прави огромен бизнес от трюфелите - не само в сферата на кулинарията, но и по отношение на туризма. Вие сами ще станете свидетел на това, как кучето ви само знае, че трябва да търси и намира именно тази ароматна играчка. Ще ви помагаме да съхранявате правилно плодове, зеленчуци, месо и млечни продукти и въобще всички храни, така че да имат възможно най-дълго време приятен вкус и да са годни за консумация.


Продавам съвсем пресни трюфели за консумация и обучение на куче. Едно добре обучено куче може да достигне до няколко хиляди евро. За тях се плаща минимална такса - няколко стотинки на килограм. Съществуват десетки видове, но ядливите са едва няколко. В миналото за търсене на трюфели са използвани женски прасета заради хормоните им, но рискът животните да изядат ценните трюфели е бил твърде голям и е причинил големи загуби. Слънчогледовото олио е внимателно подбрано заради своята лекота, което позволява на вкусовете на гъбите и трюфелите да се появят, без да бъдат претоварени. Наскоро трюфелите привлякоха вниманието на кулинарния свят и се превърнаха в любими на готвачите и хранителните продукти. Сместа се прехвърля в купа и се разбърква с 2 чаши какао на прах. Поставете останалата 1/4 чаша от какаото на прах върху малка чиния. Оваляйте след това топките в суров шоколад и в какао на прах. След това поставете купата в хладилника за около 10 минути или повече, за да стегне сместа. Отровата, която някой подлец или подлеци слагаха беше от вид БОВ (бойно отровно вещество). Линията от шоколадови изделия на прочутия Pierre Marcolini представя летни и зимни „колекции" лакомства, досущ като модните диинформация за трюфелитейнери.


Както можете да предположите, няма да имате препятствия при намирането на чаша хубав горещ шоколад, тъй като дори и кафето в Белгия се сервира с квадратче от сладкото удоволствие. Малки количества се експортирани дори в Люксембург и Канада. За сравнение през 2019 година от страната ни сa експортирани близо 270 тона трюфели, като износът възлиза на близо 20 милиона евро, уточнява икономическият министър.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to QNA BUDDY, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
...