0 votes
ago by (180 points)
ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, Σχολές Χορού Θεσσαλονίκη άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, σχολεσ χορου hip hop θεσσαλονικη Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

- Διεθνή - Στη Μόσχα μέλη της συριακής κυβέρνησης ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Επίσημη αντιπροσωπεία της συριακής κυβέρνησης έφθασε στη Μόσχα όπου θα έχει συνομιλίες στο υπουργείο Εξωτερικών για την προετοιμασία της ειρηνευτικής διάσκεψης Γενεύη 2, σχολεσ χορου τιμεσ θεσσαλονικη μετέδωσαν σήμερα τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων. Η πολιτική σύμβουλος του σύρου προέδρου Μπουτάινα Σααμπάν και ο σύρος υφυπουργός Εξωτερικών Φαϊσάλ Μοκντάντ θα έχουν διαβουλεύσεις με τους ρώσους υφυπουργούς Εξωτερικών Γκενάντι Γκατίλοφ και Μιχαήλ Μπογκντάνοφ, σύμφωνα με τα ρωσικά ειδησεογραφικά πρακτορεία που επικαλούνται το ρωσικό υπουργείο.



Επίσημη πηγή στη Δαμασκό είχε ανακοινώσει νωρίτερα την επίσκεψη στη Μόσχα υψηλόβαθμης αντιπροσωπείας στην οποία μετέχει επίσης ο επικεφαλής των ευρωπαϊκών υποθέσεων του συριακού υπουργείου Εξωτερικών Αχμαντ Αρνούς. Σύμφωνα με τη συριακή αντιπολίτευση, σχολεσ συγχρονου χορου θεσσαλονικη η Ρωσία είχε καλέσει και τον επικεφαλής του Συριακού Εθνικού Συνασπισμού Αχμαντ Τζάρμπα να μεταβεί στη Μόσχα από 18 έως 21 Νοεμβρίου, ο οποίος αν και δήλωσε "ιδιαίτερα θετικός", σχολεσ χορου oriental θεσσαλονικη ζήτησε νέα ημερομηνία για να μην βρεθεί στη Μόσχα ταυτόχρονα με τους σύρους κυβερνητικούς αξιωματούχους.



Στόχος της διάσκεψης Γενεύη 2 είναι να μετάσχουν στις διαπραγματεύσεις αντιπροσωπείες της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης της Συρίας, σχολεσ χορου τουμπα προκειμένου να βρεθεί μια πολιτική λύση για τον τερματισμό του εμφυλίου πολέμου ο οποίος έχει προκαλέσει τον θάνατο τουλάχιστον 120.000 ανθρώπων από τον Μάρτιο του 2011.



Ο Συνασπισμός της αντιπολίτευσης δέχτηκε να μετάσχει στις ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις υπό τον όρο αυτές να οδηγήσουν σε μια μεταβατική περίοδο κατά την οποία να αποχωρήσει ο πρόεδρος Ασαντ από την εξουσία. Ο τελευταίος είχε τηλεφωνική επικοινωνία την Πέμπτη με τον ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, με πρωτοβουλία της Μόσχας, Σχολές Χορού Θεσσαλονίκη σύμφωνα με το Κρεμλίνο. Ο Πούτιν εξέφρασε ικανοποίηση για τη σύμφωνη γνώμη του Ασαντ για την ειρηνευτική διάσκεψη.



Η Ρωσία, σχολεσ χορου προσφορεσ θεσσαλονικη σύμμαχος της Συρίας, προσφορεσ σχολεσ χορου θεσσαλονικη την οποία προμηθεύει όπλα, έχει αντιταχθεί μέχρι σήμερα σε οποιοδήποτε όρο για αποχώρηση του Μπασάρ αλ-Ασαντ.

Η φιλοκυβερνητική συριακή Εφημερίδα Al-Watan έγραψε την Πέμπτη ότι η ειρηνευτική διάσκεψη Γενεύη 2, σχολεσ χορου για παιδια βορεια προαστια θεσσαλονικη η οποία αναβλήθηκε επανειλημμένα, σχολεσ χορου τουμπα θα αρχίσει στις 12 Δεκεμβρίου στη Γενεύη.



ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Oλα όσα γνωρίζουμε ήδη για το νέο Apple.com/gr/iphone/">iPhone

Στις 8 το βράδυ η Apple παρουσιάζει το νέο της Apple.com/gr/iphone/">iPhone και πιθανότατα για πρώτη φορά μια φθηνότερη έκδοσή του, η οποία όπως όλα δείχνουν προορίζεται αρχικά για την τεράστια αγορά της Κίνας

Σε λίγες ώρες στις 8 το βράδυ για την Ελλάδα- η Apple παρουσιάζει το νέο της Apple.com/gr/iphone/">iPhone και πιθανότατα για πρώτη φορά μια φθηνότερη έκδοσή του, η οποία όπως όλα δείχνουν προορίζεται αρχικά για την τεράστια αγορά της Κίνας.



Μαζί με τα Apple.com/gr/iphone/">iPhone 5S και 5C, όπως εικάζεται ότι θα ονομαστεί το «φτηνό» μοντέλο, θα παρουσιαστεί και η αναβαθμισμένη έκδοση του λειτουργικού συστήματος για τις φορητές συσκευές της Apple, το iOS 7, αλλά και κάποια ανανεωμένα iPods.



Σε φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο τεχνολογικό blog Apple.com/gr/iphone/">iPhoneinCanada φαίνεται το κουτί συσκευασίας του νέου Apple.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to QNA BUDDY, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
...