0 votes
ago by (220 points)
τζακια σκιαθος «Υψίστης σημασίας» χαρακτήρισε τις διατλαντικές σχέσεις η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, απευθυνόμενη στην ολομέλεια της Βουλής......

«Υψίστης σημασίας οι διατλαντικές σχέσεις» τζακια σκιαθος Η Άνγκελα Μέρκελ επεσήμανε το πόσο σημαντική είναι η σχέση της Γερμανίας με τις ΗΠΑ


<!--intext_content_tag_start-->


«Υψίστης σημασίας» χαρακτήρισε τις διατλαντικές σχέσεις η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, απευθυνόμενη στην ολομέλεια της Βουλής, στο πλαίσιο της συζήτησης για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων.



Οι κατηγορίες εναντίον των ΗΠΑ είναι σοβαρές και πρέπει να διευκρινιστούν, δήλωσε η καγκελάριος Μέρκελ, αλλά τόνισε ότι θα πρέπει όλοι να γνωρίζουν πόσο σημαντική είναι η σχέση της Γερμανίας με τις ΗΠΑ.



Έκανε μάλιστα λόγο για μια «εταιρική σχέση αξιών», ενώ παραδέχθηκε ότι τόσο οι διμερείς σχέσεις όσο και η συζήτηση για την συμφωνία Ελεύθερου Εμπορίου αυτή την στιγμή δοκιμάζονται.



τζακια σκιαθος επιδαπεδια ηλεκτρικα τζακια σκιαθος σκιαθος Βασάνισαν νεοσύλλεκτο επειδή αρνήθηκε να βγει για ποτό με συστρατιώτες του!

Δείτε σοκαριστικές φωτογραφίες που δείχνουν τον βασανισμό του 18χρονου νεοσύλλεκτου Βρετανού στρατιώτη - Τον έγδυσαν, τον κάρφωσαν στο πάτωμα και κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα με ταινία!

Ένα απίστευτο βασανιστήριο περίμενε έναν νεοσύλλεκτο Βρετανό στρατιώτη σε στρατόπεδο στη Γερμανία, μετά την άρνησή του να βγει για ποτό με συστρατιώτες του.



Οι «φίλοι» θέλοντας να τον... τιμωρήσουν για την στάση του απέναντί τους του συμπεριφέρθηκαν με τον πιο βάναυσο τρόπο, διακοσμητικα για τζακια σκιαθος καθώς τον έδεσαν, τον έγδυσαν και αφού τον κάρφωσαν στο πάτωμα κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα με ταινία.



Στη συνέχεια τον άφησαν σε έναν διάδρομο και αφού τον έβγαλαν φωτογραφίες, μποιλερ για τζακι πηλιο πήγαν για να καπνίσουν.



Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στην «Daily Mail» με την άδεια του Βρετανού στρατιώτη, δείχνουν τα βασανιστήρια που υπέστη ο 18χρονος και προκαλούν σοκ!



imageimage



Αν και ο ίδιος, όπως είπε, κατάφερε στη συνέχεια να ξεπεράσει το περιστατικό, σχεδια για τζακια σκιαθος έμαθε στη συνέχεια ότι κάποιες φωτογραφίες είχαν αναρτηθεί στο facebook.



Μήνες μετά την επίθεση μην μπορώντας να αντέξει τις διάφορες μορφές εκφοβισμού και γενικότερα την επικρατούσα κατάσταση στο στρατό  έφυγε από την Γερμανία, velco τζακια σκιαθος χωρίς άδεια, για το σπίτι του στο Ηνωμένο Βασίλειο, αεροθερμα ενεργειακα τζακια σκιαθος γνωρίζοντας ότι θα τι μωρούνταν για την πράξη του.



Πλέον θα υπηρετήσει σε στρατιωτική φυλακή (ως τιμωρία) πριν ξεκινήσει την πεντάμηνη περιοδεία του στο Αφγανιστάν.



image


«Απόψεις του Στουρνάρα τα περί απελευθέρωσης των επαγγελμάτων», λέει ο πρόεδρος του ΔΣΑ

Ιδιαίτερη αιχμηρή η τοποθέτηση του προέδρου του δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Γιάννη Αδαμόπουλου ο οποίος άσκησε κριτική στον υπουργό Οικονομικών και σε όσους υποστηρίζουν ότι το δικηγορικό επάγγελμα είναι κλειστό

Σε δύο διατάξεις περιορίζονται οι ενστάσεις των δικηγόρων αναφορικά με τον νέο Κώδικα που επεξεργάζεται η αρμόδια επιτ <a href="http://el.wikipedia.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to QNA BUDDY, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
...