0 votes
ago by (140 points)
σχολεσ χορου hip hop θεσσαλονικη ΣΧΟΛΗ σχολεσ σχολεσ χορου hip hop θεσσαλονικη χορου συγχρονο θεσσαλονικη ΧΟΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ο 70χρονος σταρ μιλάει για την αγάπη του για τον κινηματογράφο, σχολεσ συγχρονου χορου θεσσαλονικη δηλώνει θετικός στο ενδεχόμενο της επιστροφής σχολεσ χορου προσφορεσ θεσσαλονικη σχολεσ χορου σχολεσ χορου ενηλικων θεσσαλονικη σχολεσ χορου λατιν θεσσαλονικη για ενηλικεσ θεσσαλονικη του «Ταξιτζή» στη μεγάλη οθόνη και πιο χαλαρός από ποτέ!..."

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: «Ήθελα να γίνει το σίκουελ του Ταξιτζή» ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ο 70χρονος σταρ μιλάει για την αγάπη του για τον κινηματογράφο, δηλώνει θετικός στο ενδεχόμενο της επιστροφής του «Ταξιτζή» στη μεγάλη οθόνη και πιο χαλαρός από ποτέ!

Στα 70 του χρόνια, έχει μάθει ότι το ρολόι τρέχει γρήγορα και ότι δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Πιστεύει ότι το καλύτερο πράγμα στον σκηνοθέτη είναι να γυρίζει γρήγορα τις ταινίες του. Χαρακτηριστικό γνώρισμα του Λικ Μπεσόν, του σκηνοθέτη  της ταινίας «The Family» στην  όποία και πρωταγωνιστεί. Η πείρα -λέει- του έχει διδάξει ότι να γυρίζει κανείς  γρήγορα τις ταινίες είναι το καλύτερο. Υποστηρίζει ότι υπάρχει κινδύνος στο να σκέφτεται κανείς υπερβολικά για το αν θα κάνει έναν ρόλο και αποκαλύπ ΤΕΙ ότι πλέον δεν αγχώνεται το ίδιο όσο παλιά: «Συνήθιζα να ανησυχώ υπερβολικά και έκανα τη μία λήψη πίσω από την άλλη. Τώρα πια δεν ανησυχώ και τόσο! Μπορεί να το βρεις στην πρώτη λήψη, πιο συχνά από ότι να μην το βρεις!» είπε.



Πόσο όμως ταιριάζει αυτή η χαλαρή στάση του ηθοποιού με την εικόνα του τελειομανή Ντε Νίρο που είχε εμμονή με την λεπτομέρεια; Μήπως τον έχει επηρεάσει αρνητικά η δημοσιότητα, αναρωτιέται ο δημοσιογράφος της Guardian. «Η δημοσιότητα μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα. Στην αρχή είναι δύσκολο να διαχειριστείς το γεγονός ότι όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σου. Επίσης όταν είσαι γνωστός, είναι δύσκολο να κάνεις πράγματα που οφείλεις να κάνεις! Την έρευνα σου και τέτοια!» απαντά ο 70χρονος σταρ.



Συγκρίνει την υποκριτική με τη δουλειά του ζωγράφου ή του συγγραφέα: «Με τη ζωγραφική ή το γράψιμο, έχεις να τελειώσεις το προϊόν, και δεν υπάρχει τίποτα άλλο μετά από αυτό. Με τις ταινίες είναι διαφορετικά, γιατί είσαι εσύ εκεί μέσα!». Η σύγκριση δεν έγινε τυχαία αφού και οι δύο γονείς του Ντε Νίρο ήταν καλλιτέχνες. Πιο γνωστός ήταν ο πατέρας του, ο εξπρεσιονιστής ζωγράφος Robert Henry De Niro που πέθανε το 1993 και είχε παρουσιάσει μεγάλες εκθέσεις στη Νέα Υόρκη.



Πως αντιμετώπισε ο πατέρας του το γεγονός ότι ο γιος του έγινε ένας από τους μεγαλύτερους σταρ του Χόλιγουντ; «Ήταν χαρούμενος για μένα. Ήταν περήφανος. Ίσως ένα κομμάτι μέσα του να αισθανόταν ζήλια, γιατί ένιωθε ότι εκείνος ήταν ο καλλιτέχνης στο σπίτι. Το όνομα του ήταν γνωστό στον κόσμο. Το ίδιο όμως και το δικό μου...» είπε.



Δείτε το trailer της νέας του ταινίας:





«Θέλω να δω τι κάνει σήμερα ο Τράβις Μπικλ»

Ένας από τους πιο εμβληματικούς ρόλους της καριέρας του, ήταν αυτός του σκληρού Τράβις Μπικλ στον «Ταξιτζή» του Μάρτιν Σκορτσέζε. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τη θρυλική ατάκα του Ντε Νίρο «Are you talkin' to me? You talkin' to me?»; Στην συνέντευξη του ο 70χρονος σταρ αποκάλυψε ότι θα ήθελε να δει το σίκουελ της ταινίας, πρόταση την οποία είχε κάνει παλαιότερα στον Σκορτσέζε: «Ναι είχα αυτή την ιδέα. Είπα στον  Μάρτιν "γιατί δεν γράφεις κάτι;". Για κάποιο λόγο όμως αισθανθήκαμε ότι δεν ήταν η σωστή στιγμή και δεν δώσαμε συνέχεια!».



Όσο για τον συγκεκριμένο ρόλο δήλωσε: «Θα μου άρεσε να δω τι κάνει ο Τράβις Μπικλ σήμερα. Υπήρχε κάτι σε αυτόν τον τύπο, όλη αυτή η οργή και η αποξένωση, τι μπορεί μια πόλη να κάνει σε έναν άνθρωπο. Εννοώ πως ακόμη κι εγώ και ο Μάρτιν, που είμαστε από τη Νέα Υόρκη, νιώθουμε μερικές φορές αποκομμένοι».



Θέατρο ή κινηματογράφος;


«Μου αρέσουν οι ταινίες!» είπε με ένα συγκρατημένο γέλιο. «Εννοώ ότι θα έκανα ένα θεατρικό έργο αν το έβρισκα εξαιρετικό, ένα μοντέρνο έργο, κάτι καινούργιο. Αλλά μπορείς να κάνεις περισσότερα πράγματα στον κινηματογράφο. Μου αρέσει η αυταπάτη του σινεμά. Μου αρέσει που δημιουργείς κάτι και μετά το κολλάς με κάτι άλλο, σαν ένα μεγάλο παζλ.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to QNA BUDDY, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
...