0 votes
by (400 points)
superkamin τζακια σκόπελος Ελλάδα Google URL Τζάκια Σκόπελος Παγκόσμια ημέρα για την εικονικα τζακια σκόπελος χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια
επιτοιχια ηλεκτρικα τζακια σκόπελος Τζάκια Σκόπελος Ο τσιγαρόβηχας δεν είναι αθώος – Πάνω από 340 εκατ. άνθρωποι πάσχουν από τη λερου τζακια σκόπελος νόσο..."

Παγκόσμια ημέρα για την χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια Τζάκια Σκόπελος

Ο τσιγαρόβηχας δεν είναι αθώος – Πάνω από 340 εκατ. άνθρωποι πάσχουν από τη νόσο

Με την ευκαιρία της αυριανής παγκόσμιας ημέρας χρόνιας αποφρακτικής πνευμονοπάθειας ο Παγκόσμιος Οργανισμός υγείας (ΠΟΥ) ανακοίνωσε ότι πάνω από 340 εκατομμύρια άνθρωποι πάσχουν από χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ) σε διεθνές επίπεδο και εξαιτίας της ασθένειας χάνονται κάθε χρόνο τριάντα εκατομμύρια εργάσιμες ημέρες.





Ο κύριος στόχος ανταλλακτικα για τζακια σκόπελος την καταπολέμηση της ασθένειας είναι η πρόληψη, η οποία γίνεται με μια απλή εξέταση, την σπιρομέτρηση, μια ανώδυνη εξέταση κατά την οποία με ένα απλό φύσημα μπορεί να διαγνωσθεί η ασθένεια σε πρώιμο στάδιο.





Στην χώρα μας η ΧΑΠ πλήτ ΤΕΙ το 8-10% των καπνιστών και ένα ποσοστό μικρότερο του 8% των καπνιστριών, ανέφερε η καθηγήτρια πνευμονολογίας στο ΑΠΘ και διευθύντρια της Μονάδας Αναπνευστικής Ανεπάρκειας του νοσοκομείου "Παπανικολάου", Παρασκευή Αργυροπούλου-Πατάκα. Με δεδομένο ότι στην Ελλάδα καπνίζει το 40% των ανδρών και το 30% των γυναικών μέσης ηλικίας, ο αριθμός των ατόμων που παρουσιάζουν διάφορες μορφές και σε διάφορα στάδια ΧΑΠ εκτιμάται ότι είναι 500.000.





Τα πιο συνηθισμένα συμπτώματα είναι η δύσπνοια, η ανάγκη για αέρα και ο χρόνιος βήχας, ενώ οι νοσούντες δεν είναι απαραίτητο να είναι όλοι καπνιστές, αφού το 90% των ασθενών είναι καπνιστές, αλλά οι υπόλοιποι μπορεί να συχνάζουν σε περιβάλλον καπνιστών, σε μέρη με ατμοσφαιρική ρύπανση ή σε εργασιακό χώρο με χρήση χημικών.
τζάκια Σκόπελος Oλα όσα γνωρίζουμε ήδη για το νέο Apple.com/gr/iphone/">iPhone

Στις 8 το βράδυ η Apple παρουσιάζει το νέο της Apple.com/gr/iphone/">iPhone και πιθανότατα για πρώτη φορά μια φθηνότερη έκδοσή του, η οποία όπως όλα δείχνουν προορίζεται αρχικά για την τεράστια αγορά της Κίνας

Σε λίγες ώρες στις 8 το βράδυ για την Ελλάδα- η Apple παρουσιάζει το νέο της Apple.com/gr/iphone/">iPhone και πιθανότατα για πρώτη φορά μια φθηνότερη έκδοσή του, η οποία όπως όλα δείχνουν προορίζεται αρχικά για την τεράστια αγορά της Κίνας.



Μαζί με τα Apple.com/gr/iphone/">iPhone 5S και 5C, όπως εικάζεται ότι θα ονομαστεί το «φτηνό» μοντέλο, θα παρουσιαστεί και η αναβαθμισμένη έκδοση του λειτουργικού συστήματος για τις φορητές συσκευές της Apple, το iOS 7, αλλά και κάποια ανανεωμένα iPods.



Σε φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο τεχνολογικό blog Apple.com/gr/iphone/">iPhoneinCanada φαίνεται το κουτί συσκευασίας του νέου Apple.com/gr/iphone/">iPhone, όπου διακρίνεται ένας μεταλλικός δακτύλιος – κάτι σαν μικροσκοπική κάμερα - μέσα στο κλασικό κεντρικό πλήκτρο. Η αλλαγή αυτή θεωρείται ότι φέρνει την ενσωμάτωση βιομετρικού αισθητήρα, μέσω του οποίου θα αναγνωρίζεται το δακτυλικό αποτύπωμα του χρήστη και έτσι θα είναι περισσότερο αποτελεσματικό το κλείδωμα της συσκευής.



<img style="width: 675px; height: 452px;" src="http://www.protothema.gr/files/1/2013/09/10/Mesa sto keimeno 1.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to QNA BUDDY, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
...