0 votes
by (400 points)
Χρυσής Αυγής εκλογές Ρόδο Τζάκια Σκόπελος «Θέλω να είμαι υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές»
Τζάκια Σκόπελος Την πρόθεσή του να κατέβει εκ νέου υποψήφιος με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές «αρκεί να θέλει κι αυτός, γιατί αυτό......

«Θέλω να είμαι υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές» Τζάκια Σκόπελος Τατσόπουλος: Υπάρχουν άνθρωποι στο κόμμα με «ζαχαριδιακές αντιλήψεις»


<!--intext_content_tag_start-->


Την πρόθεσή του να κατέβει εκ νέου υποψήφιος με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές «αρκεί να θέλει κι αυτός, γιατί αυτό είναι σαν το τανγκό και θέλει δύο» εξέφρασε ο Πέτρος Τατσόπουλος σε τηλεοπτική του συνέντευξη, στον ΣΚΑΙ, λίγες ώρες μετά τη λήξη της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.



Ερωτηθείς για το θέμα της διαμάχης του με τον Βασίλη Μουλόπουλο ο κ. Τατσόπουλος είπε ότι ο Αλέξης Τσίπρας «με γενναιότητα με κάλυψε απόλυτα για το θέμα» σημειώνοντας ότι αυτό που τον ενόχλησε περισσότεροι δεν ήταν οι «γραφικοί» χαρακτηρισμοί «βιζιτού» και «γελωτοποιός» αλλά ο χαρακτηρισμός του ως υπερασπιστής της Χρυσής Αυγής. «Η κόκκινη γραμμή μου είναι ότι εγώ που έχω κάνει τόσο αγώνα κατά της Χρυσής Αυγής, δεν μπορώ να δεχθώ ότι είμαι υπερασπιστής της και όταν, μάλιστα, αυτή η άποψη προέρχεται από τον πρόεδρο του ΔΣ της Αυγής» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τατσόπουλος.



Και συνέχισε: «άλλο πράγμα η μάχη με τους αντιπάλους να είναι σκληρή και είναι τελείως διαφορετικό όποιος παίρνει διαφορετική άποψη από τη ΣΥΡΙΖΑ να καταγγέλεται ως μειοδότης».



Εκτίμησε, μάλιστα, ότι «υπάρχουν άνθρωποι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι έχουν ζαχαριδιακές αντιλήψεις, ανοιχτα τζακια σκόπελος θέλουν να λύσουν ζητήματα με πρακτικές του '60».



Όπως είπε, regal τζακια σκόπελος δε, περσιδεσ για ενεργειακα τζακια σκόπελος ο ίδιος απευθύνεται σε ένα κοινό που είναι ευρύτερο από το στενά κομματικό κοινό του ΣΥΡΙΖΑ και γι' αυτό, πρόσθεσε, «εάν είμαι ένας ενοχλητικός τύπος ή υπονομεύω το κόμμα "ιδού η ρόδος, ιδού και το πήδημα". Εγώ απευθύνομαι σε ευρύτερο κοινό και γι αυτό δεν παραιτούμαι».



Επέμεινε, τέλος, στην τελείως αρνητική θέση του για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, κριθαρησ τζακια σκόπελος ξεκαθαρίζοντας ότι αν την επόμενη ημέρα των εκλογών ο ΣΥΡΙΖΑ συνεργαστεί με του ΑΝΕΛ, ο ίδιος θα αποχωρήσει γιατί, όπως είπε, «δεν θέλω να έχω σχέση με λαϊκιστές».



τζάκια Σκόπελος τζάκια Σκόπελος Θ. Πάγκαλος: «Σε ποιο συμπόσιο να πάω; Σε αυτούς τους αποτυχημένους;»

Εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν ήταν παρών στο Συμπόσιο για τα 39 χρόνια του ΠΑΣΟΚ, ο πρώην υπουργός χρησιμοποίησε βαρείς χαρακτηρισμούς για στελέχη του ΠΑΣΟΚ

Βαρείς χαρακτηρισμούς για στελέχη του ΠΑΣΟΚ χρησιμοποίησε ο Θόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM 99,5

και ερωτηθείς για τους λόγους που δεν παρέστη στο συμπόσιο του Κινήματος.



«Επί 32 χρόνια βουλευτής, μου έλεγαν να μη συγκρούομαι και να μην τα λέω
αυτά τα πράγματα. Και τώρα βγαίνουν διάφοροι τυχάρπαστοι τύποι από τη
μπλογκόσφαιρα – κάτι ούφο! – και τώρα μου λένε διάφορα. Μα, εσείς μου
λέγατε να μην τα λέω! Για να κάνετε τη φοροδιαφυγή σας, για να κάνει η
ΟΛΜΕ ιδιαίτερα… Τα έχω γράψει σε βιβλίο και έτσι βγήκε το "μαζί τα
φάγαμε". Και είναι πολύ ενδιαφέρον. Να το διαβάσετε. Σε ποιο συμπόσιο να
πάω; Σε ποιους; Σε αυτούς τους αποτυχημένους που το μόνο που τους
ενδιαφέρει είναι ο μηχανισμός; Που τσακώνονται για το αν ο ήλιος θα
είναι πράσινος ή πορτοκαλί; Αν θα λέγεται <a href="http://www.pasok.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to QNA BUDDY, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
...