0 votes
by (540 points)

image Мнозина от нас навярно си мислят, че тези деликатесни бонбонзамразени черни и бели трюфели са „запазена територия" за приготвяне само от най-умелите специалисти, но не бързайте - рецептите за шоколадови трюфели са посилни за изпълнение от всеки, който има на разположение малко свободно време и в повече количество от любимия си шоколад. Прави се през септември като целта му е колкото може повече хора да разберат, че у нас има трюфели и отглеждането им е с голяма перспектива. Разград се явява адв. Разград имали ли сте някакви финансови и договорни отношения през 2014 г., 2015 г. Всъщност по тази тема пръв от всички медии писа „Екип 7", още през 2009 година. У нас едва през последните 10 години се разчу, че кокосовото масло е уникална съставка, която помага при здравословно готвене. Знаете ли, че векове наред кокосово масло се е използвало от хората не само като хранителен продукт, но и за да поддържат красотата и младостта си за по-дълго време. Ако приемате профилактично кокосово масло, то ще подобри храносмилането ви и ще засили метаболизма, което от своя страна може да доведе дори до отслабване, както и цялостно укрепване на тялото.


карта на европа с пощенски кодове - карта 2019 На ден може да приемате до 2-3 с.л. Знае се, че дълговерижните мастни киселини водят до завишаване на лошия холестерол (LDL) в организма, което от своя страна повишава риска от сърдечно съдови заболявания. Най-добре е да съхранявате маслото от кокос на студено място и плътно затворено, като трайността му е до 2 години. Сместа се нанася равномерно по косата и след като престоите с маската, я отмивате с лек шампоан. Трюфелите най-добре се запазват ако се увият в слой от абсорбираща хартия, и да се поставят в затворен стъклен или пластмасов контейнер в хладилника. Следователно, ако искате да инвестирате време, пари и усилия, тогава можете да помислите за отглеждане на трюфели. Нараненото място ще заздравее доста по-бързо, ако го лекувате с мазнината на кокоса. На първо място шоколадът трябва задължително да е начупен на малки парченца, за да може безпроблемно да се разтопи. Добре дошли в нашия онлайн магазин за трюфели, диворастящи гъби и хайвер, място за хора с вкус към живота! Реализирането на иновацията ще повиши икономичес­ката ефек­тив­ност на овощ­ното насаж­дение - получаване на продук­ция от плодове и трюфели, както и пред­лагане на нов продукт - фиданки с повишен биологичен потен­циал и по-висока пазарна стой­ност.

image

Кокосово масло е здравословна алтернатива на кравето масло, както и на зехтина и всеки друг вид мазнина, с която се готви. Кокосовото масло се състои от 90% сурова наситена мазнина, която е под формата на средноверижни мастни киселини, както вече споменахме. Хидрогенизираните кокосови масла задължително трябва да се избягват, защото не са здравословен продукт, подобно на всички останали хидрогенирани мазнини. Историята на създаването на нашата ферма за лов на трюфели започва още преди години, когато създадохме марката Thracian Truffles и всички гастрономически шедьоври с трюфели, които произвеждаме. Кокосовото масло отлично се допълва с какаовото и с всички какаови продукти и се използва доста в сладкарството и производството на шоколадови десерти. Ненаситените мастни киселини и незаменимите и полезни мастни киселини от трюфели се използват за профилактика на много по-важни заболявания като: артрит и диабет, възпаление на дебелото черво, рак, хипертония, високи нива на триглицериди. Проучванията показват, че антиоксидантите са важни за много аспекти на здравето си и дори може да са свързани с по-нисък риск от хронични заболявания, като рак, сърдечни заболявания и диабет ( ). 2) Чрез своята дейност, като рекламиране, популяризиране, изследване, консултиране, обучение, застъпничество, спомагат за осъществяване на целите и идеите на Асоциацията. Маслото се добива също и по крайбрежията на Индия и в Шри Ланка, Малайзия.


Ако редовно се мажете с него, то ще помогне за лесното възстановяване на местата, където вече са се появили първите бръчки. И най- вече съдържат стероиди, подобни на човешките хормони. Това са 6 изненадващи ползи за здравето на трюфели.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to QNA BUDDY, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
...