0 votes
by (420 points)

AQUA Можем да брандираме всички свои шоколадови изделия с рекламното лого на фирмата Ви - малки шоколадчета, кутии шоколадови бонбони, индивидуално опаковани трюфели или бонбони, меденки или други шоколадови изделия с форма и размери по Ваша поръчка. Изработваме домашни индивидуални торти, бисквитки, мъфини, бонбони-трюфели, меденки, рогчета с крем, кейк- попс, целувки, и дребни сладки и други по поръчка с качествени продукти. Всички наши сладки продукти се отличават с високо качество и неповторим вкус. Производствената гама шоколадови продукти включва бяла и кафява меденка, меденка с мармалад, шоколадови бонбони и трюфели, шоколадчета и и други шоколадови десерти. Много е важно през годините тревата наоколо да се коси, сред фиданките с трюфели да не се засаждат други култури, Tuber Mesentericum които пречат на развитието им. С нея не живеят заедно отдавна, а Лулчев полага грижа за двете си деца. Ако бързате, може да поставите готовите трюфели за кратко във фризера. Тази рецепта по-специално е a страхотен начин да изразходвате всякакви остатъчна празнична плодова торта (въпреки че можете напълно да си купите плодова торта, за да направите и тях). Бях дете, когато научих рецептата за този блат. Такъв е случаят с Тихомир и Даниела Панайотови от тутраканското село Старо село, които ще се грижат за 150 лешникови дръвчета със заразена с летен черен трюфел коренова система.


image Той открива първия черен трюфел у нас - между Угърчин и Ловеч. Той се приготвя в научноизследователски университет в град Витербо, Италия. Това не е обичайната гъба, която се приготвя на огън, пържи се или се вари. Всеизвестно е, че където се появи тази гъба, трева не расте. Заразените с мицела фиданки са на възраст една година и се доставят в кофички за засаждане. Тези сладки рекламни кампании са перфектни за фирмени промоции, корпоративни мероприятия, тържества, честване на юбилеи, празници и други подобни поводи - Рожден ден, Коледа, Великден, Св. Високата концентрация на ензима в белите трюфели помага за обръщане на щетите, причинени от свободните радикали и други агресори на околната среда и предотвратява нанасянето на по-нататъшни вреди. Най-важното, което трябва да знаете за трюфела е, че не бива да претърпява продължителна и груба термична обработка, защото губи ценните си аромати и вкуса си. Важно условие е овошките да не се поливат с вода от "ВиК" системата заради наличието на хлор. Препоръчва се вода от кладенец или от река, която протича край плантацията.

Digital Illustration digital art digital illustration illustration

При засаждането им на дълбочина 25-30 см фиданките се поливат, след това мястото се третира единствено с варовик. За едни това е символ на най-изтънчен и дори мистичен вкус, който няма заместител. Професионален и остър нож, който може да разреже перфектно дори и най-твърдите трюфели! Специалисти казват, че дори и в плантациите е добре това дастана с помощта на обучени кучета. Като вид гъба, трюфелите са богати на минерали и витамини, които насърчават обновяването на клетките и успокояват възпалената кожа. Николета Симон, представител на румънска фирма, която предлага разсада: "Това са фиданки от лешник, чиито корени са заразени с мицела на летен черен трюфел. По каталог добивът от тази култура може да достигне 100-150 кг от хектар, а през тази година цената на един килограм черен трюфел скочи на 200-300 евро. Възможно е обаче фиданките да са от бор, дъб или габър. Така се получава двойна култура - докато трюфелите се развиват под земята, над нея могат да се берат лешници или пък растат дървета, които дават ценен дървен материал".


След това трюфелите се отглеждат в контролирани парникови условия в продължение на две години и разсадът се засажда на земя в Голанските възвишения. Според задържаният 47-годишен Лулчев, който според държавното обвинение е ръководил цялата дейност повече от две години, отрича да е замесен в подобни схеми и смята, че в дъното на екшъна през последните дни е бившата му. Според специалистите земята в Силистренско е най-подходящата в страната за отглеждане на трюфели, защото показателите на почВандаливата отговарят на изискванията на гъбата.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to QNA BUDDY, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
...