0 votes
by (220 points)

Свеж черен летен трюфел - Първо качество (Tuber Aestivum ... Едно от местата в България, където доказано има трюфели - са някои села около Угърчин, обл.Ловеч. Припомни, че от асоциацията са се борили дълго да има нормативна уредба на бранша. Редкият и най-цененият вид сред всички трюфели се крие на места със специфична почва и само от най-големите разбирачи успяват да го изровят. Друго важно условие е стоката Ви да бъде качествена, което зависи от желанието и стремежът към успех на търговеца. Може да прочетете разказа ми тук. 8000 лв., но ми е плащано веднъж седмично, тъй като такова беше моето желание. Трюфелите се ценят високо от аристократичните среди на Европа не само заради трудното им и рядко намиране, но най-вече заради уханието и вкуса, които придават на ястията. Нови култури да заменят тютюна, който вече трудно може да ги изхранва, заради ниската му цена. Ценени заради вкуса и аромата си, трюфелите са редки и трудно откриваеми. Микоризата при черен летен трюфелите е широко представен в природата пример на плодотворна симбиоза между гъбните хифи и корените на различни дървесни растения. Намираме се в стратегическа точка, която позволява развитието на най-ценните видове трюфели.


Споделих с вас и една традиционна рецепта, която е любима на много българи от Плевен до Мелник. По думите му у нас има много земя, която не е подходяща за традиционно земеделие, но отговаря на условията за култивиране на трюфели. По думите му обикновено в един декар влизат около 50 дръвчета. Историята разказва, че в дните преди Коледа Дюфор останал без идеи какви да са коледните му сладки изненади. Всички тези особености са причина те да са един от най-скъпите хранителни продукти в света. Трюфели са придобили широко внимание в кулинарния свят напоследък, се превръща в предпочитано място от готвачи, така и за хранителни любители. В него се въвежда ограничението от плантации с култивирани гъби да се добиват не повече от 20 кг от дка. Набраните плодове ще узреят в кутии, а останалите ще натрупат още повече тегло. Виж още До 15 хил. От бранша настояват още да се разреши изкупуването на пресни трюфели с мобилни пунктове, а не само със стационарни. След като прочетете описанието и препоръките за отглеждане, всеки градинар може да се справи с отглеждането на японски домати. Сладки трюфели, чийто вкус се допълва с вкуса на виното, което избрах да налея с тях. Досега няма ограничение на добива за нито една култура, не разбирам защо за трюфелите да има, категоричен беше Димитров.

Md - @polyakashka Ph - @m8tito

Според Димитров силно се преувеличават цените на трюфелите, които се изнасят от България. Според прокуратурата тримата са действали като организирана престъпна група, като всеки един е имал определена роля в схемата. За да се подчертае уникалния вкус на трюфелите, най-добре е те да бъдат съчетани с продукти със семпъл вкус, като например яйца или паста. Напоследък освен с рецепти за домашни вкусотии аз искам да ви запозная и с едно изкуство за мен, което заедно с кулинарията се допълват до съвършенство. Животните са добри с деца и други домашни любимци, когато са правилно социализирани. Понякога тези гъби се срещат в други райони, например те периодично се срещат в Краснодарската и Ставрополската територия, както и в Крим. Виждайки ги за първи път хората споделили, че тези топки шоколад са именно като гъбите трюфели. На въпроса кои са най-добрите кучета обикновено се отговаря - тези, които ги намират. Понякога трябва да ги берете зелени - всичко се поврежда и пожълтява (Катерина, Михайловск). За съжаление, климатичните условия в по-голямата част от Русия се различават много от метеорологичните условия в Южна Европа, поради което е най-вероятно да не бъде възможно да се отглежда трюфел от мицел в района на Москва, използвайки метода, описан по-горе.


Доматите се различават по цвят и вкус. Жълтият сорт се характеризира със златист оттенък и сладък вкус. Методът включва „заразяване" на фиданки със спори на гъбите трюфели, след което дърветата се засаждат в овощни градини, т.нар. Реално продукция има след 8-10 години. Когато се замрази, той има срок на годност минимум 2 години и целта е да се продаде тогава, когато не е възможно да се намери свеж, обясни експертът.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to QNA BUDDY, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
...